Escape rooms

Designed by Christian Farla

Escape rooms

Designed by Christian Farla

Ben jij ook in de ban van escaperooms
bezoek dan de escaperooms gemaakt door Christian Farla.

Nodig familie en vrienden uit voor een uitje dat ze nooit zullen vergeten. Geniet een uur lang van breinbrekers die alleen met goede samenwerking kunnen worden opgelost. Deze meeslepende ervaring zult u nooit meer vergeten en is geschikt voor iedereen.

Houdini Escape Room

Het is het jaar 1929. Volgens de legende zoeken mediums ieder jaar op 31 oktober contact met ‘s werelds bekendste ontsnappingskunstenaar HARRY HOUDINI. Hij zou een codeboek hebben achtergelaten met daarin de geheimen van al zijn ontsnappingstrucs. Op uitnodiging van zijn vrouw Bess Houdini betreden jij en je team de verborgen geheime werkkamer van HOUDINI. Lukt het jullie om het verloren codeboek terug te vinden en binnen 60 minuten weer te ontsnappen of zal de geest van HOUDINI terugkeren en jullie niet meer laten gaan. Beleef het spektakel, voel de spanning en test je magische krachten zelf. De ultieme ontsnappingsillusie wacht op jou.

The Lost Mummy

Op 16 februari 1923 opende Egyptoloog Howard Carter de tombe van Farao Toetanchamon. Volgens de legende zou “De vloek van de farao ” alle leden van de opgraving ploeg fataal hebben getroffen, behalve Howard Carter zelf. De Tombe is gesloten voor bezoekers en high-tech beveiligd tegen grafrovers. Sinds 3 dagen is er geen spoor meer te bekennen van McCain. Jij en je team staan op het punt om de legendarische Tombe binnen te dringen. Lukt het jullie de Key of Life terug te vinden in een grafkamer vol geheimzinnige, hiërogliefen, gouden relikwieën en raadselachtige papyrusrollen of vallen jullie zelf ten prooi aan de Vloek van de Farao!