CHRISTIAN FARLA
AWARD WINNING ILLUSIONIST
MAGIC & ILLUSIONS

Christian Farla Headliner in het grote kerstcircus van Dresden

Christian Farla Headliner in het grote kerstcircus van Dresden, Duitsland:
Christian Farla zal samen met zijn Showgirls of Magic schitteren in het kerstcircus van Dresden. 39 voorstellingen staan er gepland in deze prachtige stad.

Voor informatie en/of tickets kijk op: http://dwc.show/

Magic spektakel bij Gabbers

Christian Farla MAGIC consultant voor de RTL live events productie Gabbers voor 4 uitverkochte shows in de Ziggo Dome!

Comédiens Philippe Geubels, Guido Weijers, Roue Verveer en Jandino schitterde in deze live show samen met de Showgirls of MAGIC, als een show onderdeel, in een heus magic spektakel onderleiding van Christian Farla.

VIP gast op de Premiere van
NOW YOU SEE ME 2


Foto: Edwin Smulders

Christian Farla
in HOLLAND'S GOT TALENT 2016

Na Britain Got Talent 2014 (bekijk hier) en een finale plaats in Das Supertalent 2014 is het eindelijk tijd om zijn magie en Illusie's te laten zien aan heel Nederland.

Christian Farla in
"De Magische Winkel"

Christian Farla is op 15 januari en op 15 april 2016 te zien in het tv programma "De Magische Winkel" bij Zapp! Bekijk hier de aflevering uit 2015!

Christian Farla in het AD

CIRCUSFESTIVAL IN ZHUHAI

Van 1 t/m 12 november is Christian Farla samen met zijn Showgirls of Magic te gast op het prestigieuze internationale Circusfestival in Zhuhai, China.

Trailer 2015Christian Farla laat helikopter verschijnen!

20 december 2014

Christian Farla laat helikopter verschijnen tijdens de finale van Das Supertalent.
Voor het eerst in de 8 jarige geschiedenis wist er een illusionist de finale te halen in het kijkcijferkanon van de Duitse RTL. Ruim 10 miljoen kijkers zagen de Nederlandse illusionist maar liefst 8 assistentes laten verschijnen en ontsnapte zelf net op tijd aan een spectaculaire doozaagact om daarna een heuse helicopter te laten verschijnen. Christian kijkt trots terug op zijn optredens in het Duitse Tvprogramma waarin hij tot 2 keer toe een staande ovatie mocht ontvangen.

Christian Farla in de finale van Das Supertalent!

20 december a.s. is Christian Farla te zien in de finale van Das Supertalent.
Bekijk hier het filmpje en zie hoe Christian Farla wordt verrast door Lena Gercke (model en jurylid).

Christian Farla betovert Sinterklaas

Christian Farla betovert Sinterklaas op 5 december om 18.55 uur op TV NPO 3 bij het grote Zapp Sinterklaasfeest!

Na BGT nu ook Dieter Bohlen verbluft

Simon Cowell: Britain's Got Talent
"One word: WOW!", Bekijk de videoDieter Bohlen: Das Supertalent Germany
"Das war auf einem ganz anderen Level”, Bekijk de video

3 x Grand Prix NMU Illusionist of The Year
2 x IAAPA BIG E Award Best Magic Show in a theme park
2 x IMS MERLIN Awards Magician of the YEAR

Christian Farla bij "Das Supertalent"

Christian Farla bij "Das Supertalent" op RTL Duitsland, Zaterdag 27 september om 20.15uur.

Farla in Britain's Got Talents

Ovag variété Januari 2014

Christian Farla en zijn Showgirls of Magic hebben 45 shows gegeven in het prachtige Dolce theater in Bad Nauheim. Ruim 30.000 gasten hebben de show bezocht!SIEBEN seizoen 2013 is van start

SIEBEN seizoen 2013 is van start. Tot 3 november is Christian Farla en zijn mysterieus gezelschap te bewonderen in het Wintergarten Theater in Phantasialand, Bruhl bij Keulen

Nieuwe show van Christian Farla

De nieuwe show van Christian Farla is afgelopen zaterdag 23 maart in première gegaan. Niemand minder dan Heino blijkt een groot fan van de show. De show is nog elke dag te zien tot 3 november 2013 in Phantasialand! (met uitzondering van 29 maart).

Farla ontsnapt weer

Christian Farla heeft maandag vergeefs geprobeerd om de voormalige Feyenoordspits Peter Houtman te onthoofden. Lees meer: Onthoofding ex-voetballer Peter Houtman mislukt... lees meer op Rijnmond.

Farla onthult mega cheque
Alpe d'Huzes

Illusionist Christian Farla had de eer om de cheque met daarop het bedrag van de Alpe d'huzes 2012 te laten verschijnen. Er werd een recordbedrag voor KWF bij elkaar gefietst, ruim € 30.000.000,00

In een met Alpe d'Huzes-deelnemers gevulde Heineken Music Hall werd met ware magie de cheque tevoorschijn getoverd. Farla zelf bevond zich in Duitsland vanwege zijn reeks van 700 shows in het Sieben Theater. Middels een live verbinding was het publiek getuige van een verbluffende illusie waarbij Farla de cheque op spectaculaire liet verschijnen. Hoogtepunt van de illusie was het moment waarop presentator Frank du Mosch Chris aangaf dat de cheque nu in Duitsland was maar hij die graag in Nederland wilde hebben.

Hierop verscheen letterlijk uit het scherm de cheque waar het allemaal om ging. Met een ongelooflijke illusie straalde Christian Farla de cheque door het beeldscherm. Frank du Mosch pakte de cheque aan Farla verdween uit het beeld.

'Voor mij een grote eer om dit voor dit fantastische doel te mogen doen. Dit is het moment waar het hele jaar naartoe geleefd wordt door de deelnemers en ik heb daar mijn steentje aan mogen bijdragen met magie. Mooier kan niet!', aldus de wereld-illusionist die nog tot begin november in Duitsland optreedt en daar inmiddels zijn duizendste show heeft gespeeld.

Phantasialand 2013

"Ik ben er erg trots op dat de directie van Phantasialand mij heeft gevraagd terug te komen in 2013 voor een nieuwe illusie show in het WinterGarten Theater. Graag wil ik mijn agent Leif Hansen, zijn vrouw Karin en de Showdirector Manuele Löffelhardt hiervoor bedanken..."

Magic-Show :
Secret Stage Illusions

Het theater is voor Jacqueline de wereld, waar ze haar hele leven al van droomt. Maar als een "eenvoudige" kostuumnaaister wordt ze door de grote sterren van het podium niet serieus genomen en neerbuigend behandeld. Op een dag kan "Jackie" deze vernederingen niet meer verdragen en neemt ze zelf de touwtjes in handen, om zo de poppen aan het dansen te brengen.

Dompel jezelf onder in de wereld van Jackie's creaties en ervaar een unieke magische show met mystieke illusies, opzwepende muziek en fantasierijke acrobatiek. Beleef deze buitengewone voorstelling van de "Productie Pirates" In samenwerking met de "Showgirls of Magic" van "Farla Illusions", een garantie voor eerste klas entertainment en bekroonde illusies.

Nieuw te boeken bij hetBoekingsburo.nl

De Christian Farla "One Man Magic Show" is vanaf nu te boeken bij hetBoekingsburo.nl. Informeer naar de mogelijkheden!

NIEUWE ILLUSIE ACT
"THE BLACK SCORPION"

In samenwerking met een Amerikaans Illusie bouwbedrijf heeft Christian een unieke act naar europa weten te halen! Als eerste Europese illusionist vertoont hij de Black Scorpion Illusion in zijn show.

PREMIERE NIEUWE SHOW PHANTASIALAND

Nog t/m 4 november is Christian Farla dagelijks te zien in Phantasialand Germany met zijn show "Sieben Der Suche nar der Wahren Magie".

GASTROL NIEUWSTE SINTERKLAASFILM

Christian Farla speelt een gastrol in de nieuwste sinterklaas film: Sint & Diego, De magische Bron van Myra. Na zijn gastrol in Het Geheim van A-Film verschijnt Christian voor de 2de keer op het witte doek.

Coole Piet Diego krijgt een eigen Sinterklaas film en Christian is gevraagd om daar een gastrol in te spelen!
Simon Cowell, BGT
One word: WOW ! This was very very Good!

Gordon,
Hollands got Talent

Een verdiende Staande Ovatie!

Diether Bohlen
Du bist ein gans anderes level! Finalist Das Supertalent